Vi skaber merværdi gennem lokal tilstedeværelse

Vi arbejder efter følgende principper:

  • Vi skræddersyr vores tjenester baseret på vores lange erfaring, lokale viden og forståelse af forretningsmål. Ved at bruge vores kommercielle ekspertise skaber vi den optimale lokale strategi for hvert brand, vi repræsenterer.
  • Vi arbejder langsigtet, mens vi konstant søger innovation og vækst, der giver merværdi og tilfredshed for vores kunder og partnere.
  • Hvert brand, kanal og kategori er speciel og kræver en unik strategisk tilgang. Vores mål er at få det rigtige produkt, på det rigtige marked, på det rigtige tidspunkt - på den rigtige måde og til den rigtige pris.
  • Vi giver aldrig op. Vores job er ikke at spørge hvorfor, men at løse hvordan.

Enten vil du lancere et nyt brand i Norden eller genoplive din eksisterende lokale brandstrategi - vi er den rigtige partner til at forbedre din markedsposition og øge dit salg.

En handelspartner med et omfattende kanalomfang

Vi dækker følgende kanaler:

Tydelig repræsentation over for de forskellige kanaler

Vi tror på en eksklusiv opsætning af de forskellige kanaler for at tilpasse sig deres forskelle. Vi ser, at denne tilgang opnår de bedste resultater. Bonaventura Scandza har en komplet opsætning for hver kanal med sin egen Key Account Manager og salgsstyrke på vejen. Vi dyrker hver kanals forskellige kvaliteter og skræddersyr vores ekspertise til dens behov. Vores model betyder, at hver kanal får det rette fokus og tilpassede planer. Dette gør det muligt for os at identificere og udnytte hvert brands fulde markedspotentiale, og hver leverandør modtager tilpasset service til den enkelte kanal.

Vores resultater anerkendes af vores kunder og principaler. Vi har vundet adskillige priser, for eksempel som Årets Leverandør i Norge af Apotek1 i 5 år i træk.

Kontakt Bonaventura Scandza for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med din distributionsstrategi

Full-service distributør

Vi er en full-servicedistributør med vores eget lager, salgsteam, merchandisers, marketing, logistik og KAM.

Bonaventura Scandza har et moderne, landsdækkende og omkostningseffektivt logistiknetværk. Vi tager os af hele værdikæden - hele vejen fra kundehenvendelser, indkøb, transport, fortoldning, lager, displayproduktion og distribution til kunden. Kvalitet er i fokus og tilfredsstiller alle krav fra myndigheder og kunder. Vi fokuserer på omkostningseffektivitet og implementering, der kommer hele værdikæden til gode.

Bonaventura Scandza er den eneste handelspartner, du har brug for at gøre dit brand til en succes i Norden.

Hvad kendetegner et partnerskab
med Bonaventura Scandza?

Unik tilstedeværelse
i Nord-Europa

Bonaventura Nordic har kontorer og lagre i 5 lande: Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien og Estland.

Ud over vores hjemmemarkeder eksporterer vi varer og har kundeforhold i mange andre lande i Nordeuropa: Tyskland, Finland, Irland, Island, Færøerne, Grønland, Letland, Litauen, Rusland og flere.

Vores vision er at blive den stærkeste distributør på det nordeuropæiske marked.

Bonaventura Scandza er den eneste handelspartner, du har brug for, for at gøre dit brand til en succes i Norden